XTC pillen (MDMA) & een ponypack met cocaïne. © crime nieuws

Enveloppen vol drugs bezorgd bij mensen thuis

De Rotterdamse politie heeft een onderzoek gestart naar enveloppen met drugs die bij willekeurige mensen thuis aankomen. Op minimaal zes adressen is een envelop gevuld met drugs bezorgd.

De eerste keer dat een envelop met drugs werd bezorgd is in februari. Voor zover bekend bij de politie zijn tot nu in totaal op zes adressen in Voorne Putten enveloppen met drugs afgeleverd. Het gaat om een adres in Spijkenisse, een adres in Hellevoetsluis en vier in Oostvoorne.

Het was de bedoeling dat de enveloppen naar adressen in het buitenland bezorgd zouden worden. Ergens is het fout gegaan en zijn ze bezorg op de retouradressen op de enveloppen. De mensen die op die adressen woonden, weten van niks en zijn niet betrokken bij de drugs zendingen naar het buitenland. De politie vermoedt dat de drugsdealer willekeurige retouradressen op de enveloppen zet. Hoogstwaarschijnlijk gaat het hier om iemand die online drugs verkoopt op één van de vele zwarte Marktplaatsen op het Tor netwerk.

In nagenoeg alle gevallen zat de drugs in een A6 envelop met aan de binnenkant noppenfolie met een blauwe priority-zegel en een gewone postzegel. In de onderzochte enveloppen zaten XTC pillen en cocaïne. De politie vermoedt dat meer mensen enveloppen met drugs thuis hebben ontvangen en roepen mensen op de enveloppen zo min mogelijk aan te raken in verband met sporen en contact op te nemen met de politie.

XTC pillen (MDMA) & Cocaïne © crime nieuws
XTC pillen (MDMA) & Cocaïne © crime nieuws