Foto: Twitter

Familieuitje Disneyland Parijs blijkt dekmantel drugstransport

De politie in Frankrijk heeft een man en vrouw gearresteerd die onderweg naar huis waren na een gezellige uitje met de hele familie in Disneyland Parijs. Het uitje bleek een dekmantel te zijn voor een drugstransport.

Het stelletje werd gearresteerd toen ze thuis arriveerden in de Noord-Franse stad Quimper. Bij doorzoeking van hun auto werd 10 kilogram heroïne en 2 kilogram cocaïne gevonden verstopt onder een aantal teddybeers.

Het stelletje viel door de man toen de politie hen observeerde en verdacht gedrag constateerden. Want toen het stel arriveerde in Parijs ging ieder zijn eigen weg. De vrouw ging samen met hun twee kinderen naar Disneyland voor een gezellig uitje. De man van het gezin ging naar een locatie ergens in Parijs voor zijn ‘gezellige’ uitje om de partij drugs aan te schaffen.

Vervolgens reden ze in twee auto’s richting hun woning in Quimper. De moeder en kinderen gingen voor en de vader reed achter hen met drugs en teddybeers in de auto. Eenmaal aangekomen bij hun woning zijn de man en vrouw aangehouden. De Franse politie heeft laten weten dat de man al meer dan een jaar in de gaten werd gehouden en dat hij heel erg op zijn hoede was voor de politie.

Foto: Twitter
Foto: Twitter