Foodgod uit de ‘Kardashians’ beroofd van Richard Mille horloge van kwart miljoen

Foodgod, bekend van onder meer Keeping Up with the Kardashians, is door een gewapende overvaller beroofd van een Richard Mille horloge van een kwart miljoen euro.

Jonathan Cheban alias ‘Foodgod’ is afgelopen weekend het slachtoffer geworden van een gewapende beroving. Hij was op bezoek bij zijn moeder en een vriend in Englewood Cliffs in New Jersey toen hij door een overvaller onder schot werd gehouden. De man eiste zijn prijzige Richard Mille horloge. De dader ging er vervolgens vandoor met het horloge ter waarde van circa een kwart miljoen euro.

‘Bedankt iedereen voor je overweldigende bezorgdheid voor mezelf en mijn familie over het levensveranderende incident op zondagavond’, aldus Cheban op social media. ‘Het was een gruwelijke ervaring, maar gelukkig gaat het goed met me. Ik verliet Manhattan naar de buitenwijken en de misdaad volgt. Sluit je deuren en pas op! Bescherm je gezin!’

De ondernemer, die regelmatig in Keeping Up with the Kardashians verschijnt, heeft aangifte gedaan van de gewapende diefstal. De politie van Englewood Cliffs heeft een onderzoek ingesteld naar de overval. Er zouden mogelijk twee daders bij betrokken zijn geweest.