Foto en naam vrijgegeven slachtoffer dodelijke schietpartij

De politie heeft de foto en naam vrijgegeven van het slachtoffer van de dodelijke schietpartij op de Conradstraat in Amsterdam. Het gaat om de 30-jarige Stefan Manuel Regalo Eggermont. De politie tast nog in het duister wat betreft de aanleiding.

Afgelopen zondag werd Stefan doodgeschoten terwijl hij in een blauwe Fiat Punto zat. Kort na de moord werd aan de Flevoparkweg in Amsterdam-Oost een Volkswagen Golf brandend aangetroffen. De politie vermoedt dat dit voertuig gebruikt is door de daders. De Golf is in de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 juli gestolen vanaf de Jacob van Lennepkade in Amsterdam-West. Op dat moment zat er een Nederlandse kenteken op. Na de moord zaten er verlopen Duitse exportkentekens op.

Het onderzoeksteam tast nog in het duister wat betreft de aanleiding voor de moord. Stefan Eggermont blijkt geen crimineel verleden te hebben. Hij had een normale baan, was werkzaam op de afdeling klantenservice bij een bedrijf. Waarom Eggermont geliquideerd moest worden, want afgaande op de modus operandi van de daders lijkt het hier om een doelgerichte liquidatie te gaan, wordt onderzocht.

20140716-002957-1797509.jpg

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl