Gangbang verkrachting in Brooklyn NY neemt bizarre incestueuze wending

Een gangbang verkrachtingszaak in de New Yorkse wijk Brooklyn heeft een bizarre wending genomen nadat de verdachten het slachtoffer beschuldigen van het feit dat ze seks had met haar vader wat ze op video hebben vastgelegd. Nadat ze betrapt was had ze vrijwillig seks met ze.

Dat meldt Wall Street Journal. De aangehouden tieners zeggen dat zij vorige week donderdag seks met de 18-jarige meisje hadden toen zij instemde nadat ze betrapt was terwijl ze seks met haar vader had. En de jongens hebben daar videobeelden van om het te bewijzen.

De 39-jarige vader en zijn dochter beweren op hun beurt dat ze gewoon gezellig biertjes met elkaar dronken toen de vijf tieners op ze afkwamen en de vader bedreigden met een wapen. De vader zou daarop de benen hebben genomen waarna de jongens de vrouw hebben verkracht tijdens een gangbang.

Maar de verdachten verklaren heel wat anders. Twee hebben afzonderlijk van elkaar het verhaal verteld van het feit dat ze het meisje betrapten met haar vader en dat ze vervolgens vroegen of het groepje er ook even op kon. De jongens lijken de waarheid te spreken aangezien ze er ook videobeelden van hebben. Volgens verschillende media zou daarop te zien zijn hoe de vader en dochter seksuele handelingen bij elkaar verrichten.

Het verhaal van de vader lijkt sowieso al niet te kloppen. Welke vader laat zijn jonge dochter achter bij een groep mannen. Zelfs al krijg je een vuurwapen op je hoofd ga je niet vrijwillig weglopen en je dochter achterlaten om verkracht te worden.