Gedetineerde propt zichzelf in roze rolkoffer bij bizarre ontsnappingspoging

Een vrouw in Venezuela is tegen de lamp gelopen toen ze haar vriendje uit de gevangenis probeerde te bevrijden. De man werd in een roze rolkoffer gepropt en bijna naar buiten gerold. Helaas voor de tortelduifjes waren de cipiers scherp en roken al snel onraad.

Antonieta Ribles Saouda was op bezoek geweest bij haar 25-jarige vriend Ibrain Jose Vargas Garcia in de Puente Ayala gevangenis. In het land is het gebruikelijk dat vriendinnen of vrouwen van de gedetineerden overnachten. Zodoende is het ook niet raar dat iemand een koffer meeneemt naar de gevangenis. Dit deed de dame in kwestie ook.

Toen de vrouw de volgende ochtend weer wegging met haar roze rolkoffer, viel het de cipiers op dat ze nogal moeite had met het gewicht. Dit deed alle alarmbellen rinkelen en ze eisten dat de vrouw de koffer openmaakte. Tot hun verbazing werd haar vriend helemaal opgevouwen aangetroffen in de kleine koffer. Voor hij terug mocht naar zijn cel moest hij wel even in de koffer blijven liggen voor een foto. De vrouw zit nu ook vast voor het helpen ontsnappen van haar vriend.