Wijkagent Andre Schutten uit Hengelo heeft een nieuw dienstwapen en is heel blij met zijn ‘nieuwe vriend’. Dat was niet alles want de wijkagent liet ook weten dat je beter niet kan sollen met hem. Hij zei letterlijk: “Don’t f… with the wijkagent!”

Andre Schutten plaatste vanmiddag vol trots een foto van zijn nieuwe dienstwapen op Twitter. Dat is op zich niet zo erg maar de tekst erbij wel. Mijn nieuwe vriend voor de rest van mijn loopbaan. Ik zeg maar zo: Don’t f….with the wijkagent! Aldus Schutten op Twitter. Dus uitkijken als je in Hengelo bent.

Mijn nieuwe vriend voor de rest van mijn loopbaan. Ik zeg maar zo: Don’t f….with the wijkagent! pic.twitter.com/f6wlI8pTz8

— André Schutten (@WijkagentAndre) 2 april 2014

 

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl