Gefrustreerde politieagent in Den Haag wenst groepje jongeren dwarslaesie toe

Een gefrustreerde politieagent is op beeld vastgelegd terwijl hij een groepje jongeren in Den Haag op zeer grove wijze te woord staat.’Weet je wat het mooiste had geweest, dat je lekker op je bek had gegaan en een dwarslaesie had gehad en dat je vanaf je lekker in rolstoeltje mag. Je hele leven. Het enige wat ik je gun’.

De politie heeft ook hoogte gekregen van de videobeelden en uitlatingen van de agent en een onderzoek ingesteld. Tot duidelijk is wat er nou precies is voorgevallen werkt de man niet meer op straat. Afhankelijk van het onderzoek zal gekeken worden of er verdere maatregelen genomen zullen worden.

De betreffende agent is werkzaam in het centrum van Den Haag. ‘Ik heb de betreffende beelden gezien en distantieer me hier volledig van. Een dergelijke manier van bejegening is absoluut niet wat wij als politie, en zeker ook niet als Team Hoefkade, voor ogen hebben. Het past ook niet in de weg die wij de afgelopen jaren, samen met onze wijkbewoners, zijn ingeslagen om meer met elkaar in verbinding te staan.’ Aldus zijn teamchef.

[fvplayer src=”https://crime-nieuws.nl/wp-content/uploads/Gefrustreerde-politieagent-in-Den-Haag-wenst-groepje-jongeren-dwarslaesie-toe.mp4″ splash=”https://crime-nieuws.nl/wp-content/uploads/Gefrustreerde-politieagent-in-Den-Haag.jpg” width=”568″ height=”320″]