© Politie

Geknevelde man van 1ste verdieping naar beneden gegooid

De Rotterdamse politie heeft afgelopen weekend drie personen aangehouden die ervan verdacht worden een man vanaf de eerste verdieping van een huis in de Zwart Janstraat naar beneden te hebben gegooid. Het slachtoffer was gekneveld toen hij uit het huis werd gegooid.

Op Koningsdag moesten agenten in Rotterdam-Noord over daken van woningen klimmen om de gewonde man te vinden die gekneveld achter de woning lag. Vanaf het dak zagen zij het slachtoffer, dat in de bosjes lag. De man was slecht bereikbaar en zelfs de brandweer moest eraan te pas komen om een hek door te zagen en de man te bereiken. Het slachtoffer werd met diverse verwondingen naar een ziekenhuis vervoerd.

De man verklaarde dat hij naar de woning was gelokt en daar in elkaar was geslagen en gekneveld. Vervolgens werd hij vanaf de eerste verdieping uit de woning gegooid. De politie startte daarop een onderzoek wat leidde naar drie verdachten.

Eén van de verdachten, een 33-jarige Rotterdammer, werd in zijn woning aangehouden. In Hapert hielden politieagenten een 20-jarige vrouw en een 18-jarige man uit Rotterdam aan. Allen worden verdacht van betrokkenheid bij het incident. De drie verdachten zijn dinsdag aan het eind van de middag voorgeleid op verdenking van poging tot doodslag.