De politie heeft bij invallen in Baarle-Nassau tientallen kilo’s wiet, vuurwapens en contant geld aangetroffen en in beslag genomen.

Naar aanleiding van tips en binnengekomen informatie startte de politie enkele maanden geleden een onderzoek naar een loods aan de Gamertseweg. Na enige tijd ontstond het vermoeden dat vanuit die loods drugs verkocht werden en dat mogelijk een chalet op een bungalowpark als opslagplaats diende.

Agenten hebben dinsdagmiddag 10 maart een inval gedaan in de loods en het Charles. Hierbij troffen agenten vuurwapens met munitie aan, tientallen kilo’s wiet, tienduizenden euro’s contant geld, grote hoeveelheden shag, ketamine en champagne. De aangetroffen drugs en geld zijn in beslag genomen door de politie.

Bij de actie zijn zeven verdachten aangehouden. Het gaat om een 28-jarige man uit Brussel, een 38-jarige Waalwijker, een 59-jarige man uit Mol, een 34-jarige man uit Ulicoten, een 32-jarige man uit Waspik, een 33-jarige man uit Zandhoven en een 31-jarige vrouw uit Tiel. De verdachten zijn in verzekering gesteld en de recherche stelt nader onderzoek in.