In een onderzoek naar drugs en witwassen van crimineel vermogen heeft de politie dinsdag vier aanhoudingen verricht. Bij de actie werden in totaal elf panden in Ridderkerk, Rotterdam en Utrecht doorzocht waarbij geld, drugs, klokkies en auto’s in beslag zijn genomen. De verdachten worden vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De politie startte een onderzoek naar de verdachten na de vondst van een grote hoeveelheid cocaïne en wiet in een bedrijfspand in Ridderkerk aan het begin van dit jaar. Dit onderzoek leidde uiteindelijk tot invallen in Ridderkerk, Rotterdam en Utrecht.

De aangehouden verdachten zijn drie mannen van 24, 34 en 45 jaar oud uit Ridderkerk en een 51-jarige Rotterdammer. Ze worden allen verdacht van de handel in, en het voorhanden hebben van verdovende middelen. Bij de doorzoekingen zijn onder meer twee grote zakken wiet gevonden. Ook zijn er veel goederen in beslag genomen. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld dure klokkies, maar ook een aantal voertuigen. Tevens is een grote hoeveelheid geld aangetroffen en in beslag genomen. Het onderzoek loopt nog en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl