Gemaskerde gangsters met kalasjnikovs op beeld bij schietpartij in banlieue Marseille

Er zijn beelden van de gemaskerde gangsters die in het wilde weg schieten met kalasjnikovs in een banlieue in Marseille. De mannen zijn volledig in het zwart gekleed en hebben bij de actie wegen afgezet met auto’s.

In de video is te zien hoe mannen volledig in het zwart gekleed rondlopen in de wijk La Busserine. Het is niet geheel duidelijk op wie de daders het gemunt hebben en lijken in de wilde weg rond te schieten. Het ziet er uit als een soort van waarschuwing voor degene die weet waar het om gaat.

Er is sowieso niet gericht geschoten anders waren er wel doden en/of zwaargewonden gevallen. Eén persoon raakte gewond maar die zou met de achterkant van een kalasjnikov zijn geslagen. Toen de politie arriveerde werden de agenten onder vuur genomen en zijn de gewapende criminelen ontkomen.

[fvplayer src=”https://crime-nieuws.nl/wp-content/uploads/Gemaskerde-gangsters-met-kalasjnikovs-op-beeld-bij-schietpartij-in-banlieue-Marseille.mp4″ splash=”https://crime-nieuws.nl/wp-content/uploads/Gemaskerde-gangsters-met-kalasjnikovs-op-beeld-bij-schietpartij-in-banlieue-Marseille.jpg” width=”568″ height=”320″]