Zaterdagochtend hebben agenten van de politie in Rotterdam op de Maaskade een aantal waarschuwingsschoten gelost bij de aanhouding van vier verdachten. De aanhoudingen volgden na melding van een mogelijke verkrachting van een vrouw.

Rond 06.30 uur kwam er melding binnen bij de politie dat op de Maaskade mogelijk een vrouw zou worden verkracht. Daarop ging de politie direct met spoed naar de Maaskade. Daar werd bij aankomst een erg geëmotioneerde en verwarde vrouw aangetroffen. In haar buurt bevond zich een auto die bij het zien van de politie er direct vandoor ging.

Agenten zetten direct de achtervolging in en wisten het voertuig te stoppen en de drie inzittenden aan te houden. In de direct omgeving werd nog een vierde verdachte aangetroffen en opgepakt. Bij de aanhoudingen loste de politie een aantal waarschuwingsschoten. De aangehouden mannen zijn twee Rotterdammers van 23 en 24 jaar, een 23-jarige Schiedammer en een 21-jarige man uit Harlingen. De vrouw is door agenten opgevangen en overgebracht naar een politiebureau. De politie onderzoekt de zaak.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl