mongols hells angels vechtpartij, rotterdam blijdorp mongols angels, schietpartij mongols hells angels, motorclubs rotterdam vechtpartij
Foto: www.volganet.ru

‘Getuigen Bandidos zwijgen uit angst voor wraak’

Getuigen en slachtoffers in de zaak tegen de Bandidos durven geen verklaring af te leggen omdat ze bang zijn voor wraak. Dit meldt Dagblad de Limburger en het Limburgs dagblad.

De kranten melden dit nadat ze inzage hadden gekregen in processen-verbaal van gesprekken die getuigen en slachtoffers met de politie hadden.

“Ik ben zo angstig voor de gehele organisatie achter de motorclub dat ik besloten heb om geen aangifte te doen”, aldus iemand die door Bandidos zou zijn afgeperst. Een andere getuige wilde zelfs naar het buitenland vertrekken om van alle dreiging van de motorclub af te zijn. Het OM bevestigt dat getuigen zich terugtrekken uit angst voor de Bandidos.

Eind mei van dit jaar heeft de politie bij een grote actie tegen de Bandidos 18 verdachten aangehouden. Bij doorzoekingen werd een enorme hoeveelheid zware vuurwapens, munitie en drugs gevonden.

De politie verdenkt de Bandidos van drugshandel, afpersingen, openlijke geweldpleging, verboden wapenbezit en deelname aan een criminele organisatie.