© Politie

Getuigen gezocht in verband met zwaargewonde man op straat in Tilburg

De politie is op zoek naar getuigen in verband met de vondst van een zwaargewonde man op straat in Tilburg.

In de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 mei 2020 werd het slachtoffer rond middernacht gewond aangetroffen in de Piusstraat in Tilburg. De man (47 jaar oud) werd overgebracht naar het ziekenhuis waar hij is opgenomen. Gezien zijn medische toestand kan hij zelf geen duidelijkheid geven over hoe hij aan zijn verwondingen is gekomen. meldt de politie.

Er is een onderzoek ingesteld en de politie is dringend op zoek naar getuigen die deze man op dat moment óf eerder die avond hebben gezien. Inmiddels is namelijk duidelijk dat het slachtoffer vrijdag rond 19.20 uur nog gezien is in de Edisonlaan in Tilburg. Het signalement van de man op die avond is: Ongeveer 1.75 lang, blanke huidskleur, ongeschoren, donkerbruin haar. Hij droeg een donkerbruine lederen jas tot op de heup, donkerblauwe lange spijkerbroek en lichtgrijze sokken.

Het onderzoek is in volle gang. Mensen die meer weten worden verzocht met spoed contact op te nemen met de politie. Of hier sprake is van een misdrijf of ongeval wordt momenteel onderzocht.