Gewapende criminelen op de vlucht met buit gezocht na overval Den Haag

De politie heeft een onderzoek gestart naar een gewapende overval in Den Haag. De daders zijn met een onbekend geldbedrag op de vlucht geslagen.

Op zaterdagavond kwamen twee mannen rond 21.00 uur een supermarkt aan de Heelsumstraat binnen en bedreigden de medewerker die achter de kassa stond met een mes en een stuk gereedschap. Een van de twee overvallers stak hierbij gericht op het slachtoffer in. Deze raakte daardoor lichtgewond.

Toen een andere medewerker van de supermarkt aan kwam lopen, bedreigden de twee verdachten ook deze man. Er ontstond een korte worsteling. Uiteindelijk zijn de verdachten gevlucht met een hoeveelheid sigaretten en een onbekend geldbedrag.

De politie werd ingeschakeld en heeft een onderzoek ingesteld. In de omgeving is gezocht naar de gevluchte overvaller maar deze zijn niet meer aangetroffen. Het zou gaan om twee mannen in de leeftijd van 19-25 jaar.

Een verdachte was in het zwart gekleed, droeg een jas met capuchon, een zwarte broek en had zwarte handschoenen. De tweede verdachte droeg een groene/khaki trui met een zwarte bivakmuts. Verder had hij lichte handschoenen, een grijze broek en zwarte schoenen aan. De politie doet onderzoek en roept mogelijke getuigen op om zich te melden.