De Amerikaanse autoriteiten hebben beelden vrijgegeven van een achtervolging van een 13-jarige carjacker. Een vrouw werd door de gewapende tiener gedwongen mee te gaan in de auto.

Bij de politie in Florida kwam een melding binnen via 911 van een vrouw die meldde dat een jongen haar auto had gestolen. De tiener was naar de woning van de vrouw gegaan en vroeg haar om een ritje. Dit weigerde ze waarop de jongen wegging. Enkele minuten later kwam hij weer terug met een pistool en nam de sleutels mee.

De gewapende carjacker ging in de auto zitten en probeerde weg te rijden. Hij kreeg de wagen niet gestart en het slachtoffer stapte in en probeerde de sleutels te pakken. Precies op dat moment startte de wagen alsnog en reed de tiener, met de vrouw in de passagiersstoel, weg. De dief bedreigde het slachtoffer en zei dat hij haar zou doden als ze uitstapt.

De politie had de auto snel opgespoord en er ontstond een achtervolging. De tiener weigerde te stoppen waarop de politie de wagen heeft aangetikt. Daarna kon de tiener worden aangehouden. Het slachtoffer, een 67-jarige vrouw, was nogal in shock door de hele gebeurtenis.