Gezochte man springt van balkon 3de verdieping en breekt enkels

Een man in Tilburg die onder meer gezocht werd vanwege een nog openstaande boete is bij een poging om aan de politie te ontkomen van een balkon gesprongen. Door de sprong brak de gezochte man beide enkels en lag kermend van de pijn in een woning waar hij was binnengekropen.

Politieagenten gingen donderdagavond rond 19.00 uur naar een flatwoning op de derde verdieping in de wijk Gesworen Hoek. De politie had informatie gekregen dat de gezochte Tilburger in die woning zou verblijven. De man stond gesignaleerd in het opsporingsregister omdat hij een onherroepelijk vonnis van 546 euro of 8 dagen heeft openstaan en internationaal nog gezocht wordt voor een drugsdelict.

De politie belde aan en een vrouw deed de deur open en vertelde de agenten dat de man niet thuis was. Precies op dat moment sprong de gezochte man vanaf het balkon naar beneden. Agenten werden erop gewezen dat een gewonde man een woning was binnengekropen. Ter plaatse troffen ze de gezochte man aan, kermend van de pijn. Hij is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn aanhouding is voorlopig uitgesteld.