XTC pillen (MDMA) & een ponypack met cocaïne. © crime nieuws

GHB, wiet, XTC, ketamine, amfetamine, MDMA en cocaïne gepakt bij inval na anonieme tips

De politie naar aanleiding van anonieme meldingen een inval en doorzoeking gedaan inzake drugshandel in Dongen en omgeving. Bij de actie is GHB, wiet, XTC, ketamine, amfetamine, MDMA en cocaïne aangetroffen en in beslag genomen.

De recherche stelde een onderzoek in waaruit bleek dat een 21-jarige man zich bezighield met de handel in hard- en softdrugs. Agenten zijn vrijdag de woning van de verdachte binnengevallen en hebben hierbij een hoeveelheid drugs in beslag genomen. Bij doorzoeking in de woning en voertuigen van de verdachte werden verschillende soorten drugs aangetroffen. Daarnaast zijn er twee boksbeugels, een knuppel, een ploertendoder en pepperspray in beslag genomen.

Naast de verdachte drugsdealer heeft de politie ook nog vijf kopers van drugs aangehouden. Het gaat om twee mannen uit Dongen (30 en 32 jaar), een 21-jarige man uit Oosterhout, een 22-jarige man uit Raamsdonksveer en een 30-jarige man uit Ouderkerk aan den IJssel. De kopers zijn snel na arrestatie weer op vrije voeten gesteld. De hoofdverdachte blijft nog vastzitten en zal binnenkort bij de rechter-commissaris verschijnen.