Kilo goud en klokkies in beslag genomen na grote drugsvangst

De politie in Rotterdam heeft na een grote drugsvangst onder meer één kilogram goud en twee klokkies aangetroffen en in beslag genomen. Drie personen zijn aangehouden.

Surveillerende agenten zagen woensdagavond een auto met twee inzittenden die de aandacht trok door opvallend rijgedrag. Het viel de agenten op dat ze regelmatig contact zochten met inzittenden van andere auto’s. Op de Sint Janshaven stapte een derde persoon voor korte tijd in het voertuig en kwam er korte tijd later weer uit met een tas in zijn hand. Daarop grepen de agenten in en controleerden de betrokkenen.

In de verdachte tas troffen agenten drugs aan. Het drietal werd daarop direct aangehouden voor bezit en dealen van harddrugs. Bij onderzoek in de auto werd een sleutel gevonden die hoorde bij een nabijgelegen opslagbox. In de opslagbox bleek 1.600 kilo aan versnijdingsmiddelen en tassen met enkele kilo’s harddrugs te staan.

Ook de woningen van de aangehouden verdachten werden doorzocht. Verschillende goederen werden daarbij in beslag genomen waaronder een auto, een motor, een kilo goud en twee horloges. De verdachten, een 21-jarige vrouw, een 34-jarige man uit Barendrecht en een 27-jarige Rotterdammer zitten vast.