Groot geldbedrag en veel drugs gepakt bij invallen na anonieme tips via Meld Misdaad Anoniem

De politie heeft na anonieme tips via Meld Misdaad Anoniem invallen verricht in Veendam en meerdere verdachten aangehouden.

Naar aanleiding van de tips stelde de politie een onderzoek in. Dit leidde tot een actie dinsdagmiddag waarbij drie woningen in Veendam en een in Hoogezand naar voren kwamen. Dit gaat om woningen aan de Boermastraat, de Dr. Bekenkampstraat, de Vrederustlaan in Veendam en om een woning aan de Thialflaan in Hoogezand.

Tijdens de doorzoekingen troffen agenten grote hoeveelheden harddrugs, softdrugs en contant geld aan. Drie personen zijn tijdens de actie aangehouden. Een van de verdachten is tijdens zijn aanhouding met zijn voertuig ingereden op de politie en heeft daarbij veel schade veroorzaakt aan een onopvallend politievoertuig. Deze verdachte wordt daarom ook verdacht van poging tot zware mishandeling en vernieling.

De verdachten, een vrouw van 38 jaar, een man van 29 jaar uit Veendam en een man van 26 jaar uit Hoogezand, zitten nog vast en zullen worden voorgeleid. Het onderzoek loopt nog en de politie sluit meer aanhoudingen niet uit.