© Police Mugshot

Grootste seriemoordenaar ooit die 93 moorden bekende is overleden in gevangenis

De man die gezien wordt als de grootste seriemoordenaar ooit in de Verenigde Staten is overleden.

Samuel Little is op 80-jarige leeftijd overleden in de gevangenis. De man heeft naar eigen zeggen tussen 1970 en 2005 93 moorden gepleegd. De FBI heeft zeker vijftig van zijn bekentenissen geverifieerd en is nog altijd bezig met het onderzoek naar tientallen andere moorden waar de seriemoordenaar verklaringen over heeft afgelegd.

De rechtbank veroordeelde Little uiteindelijk tot drie keer levenslang zonder vervroegde vrijlating. De seriemoordenaar besloot uit zichzelf om een groot aantal moorden waarvoor hij niet in beeld was bij de politie, te bekennen. Hij bleek jarenlang door het hele land moorden te hebben gepleegd die door de autoriteiten niet gelinkt werden aan elkaar.

Na een aanhouding voor drugs werd Little in 2012 pas gelinkt aan een aantal moorden. Zijn dna bleek te zijn aangetroffen in drie moordzaken. Daarvoor werd hij uiteindelijk ook veroordeeld tot levenslang. De FBI heeft de verhoren van de grootste seriemoordenaar ooit online gezet. De beelden zijn (klik hier) te bekijken!