Grote hoeveelheid harddrugs en medicijnen gepakt bij invallen en doorzoekingen na tip

De politie heeft bij invallen en doorzoekingen in Breda een grote hoeveelheid harddrugs en medicijnen aangetroffen en in beslag genomen. Het gaat onder meer cocaïne, XTC en Oxycodons.

Naar aanleiding van informatie over mogelijke drugshandel werd er een onderzoek ingesteld naar een 25-jarige man. Tijdens het onderzoek werd duidelijk dat er vermoedelijk inderdaad sprake was van drugshandel. De politie heeft na uitvoerig onderzoek op dinsdagochtend invallen verricht in twee woningen en een garagebox.

Agenten hebben tijdens de doorzoekingen harddrugs en grote hoeveelheden medicijnen en 4000 euro aan contant geld in beslag genomen. Het gaat onder meer om dan een kilo cocaïne, 1½ kilo ketamine, 280 gram amfetamine en 5000 XTC pillen. Ook werden grote hoeveelheden medicijnen zoals Oxycodon, Odazepam en Dormicum in beslag genomen.

In het belang van het onderzoek zijn ook telefoons en computers meegenomen. De 25-jarige verdachte en zijn 25-jarige vriendin werden aangehouden en zijn vastgezet. Het onderzoek naar de drugshandel wordt voortgezet.