ponypacks gorinchem, drugs dealer gorinchem

Grote hoeveelheid ponypacks en geld in hotelkamer Gorinchem

De politie in Gorinchem heeft een 25-jarige Leerdammer opgepakt die een flinke som geld en een grote hoeveelheid ponypacks bij zich had. De meeste ‘pakkies’ en contanten werden gevonden in een hotelkamer.

Agenten zagen rond 04.30 uur op de Zuiderlingedijk een auto rijden waarvan bekend is dat er regelmatig een bestuurder zonder rijbewijs in rijdt. Daarop werd besloten om een controle te doen en ook dit keer kon de bestuurder geen rijbewijs en geen ID tonen. Daarnaast leek de man onder invloed te zijn.

Bij fouillering kwam een groot geldbedrag aan contanten tevoorschijn, een aantal ponypacks (pakkies waarin harddrugs verpakt worden) en een toegangspas van een hotelkamer. In de hotelkamer werd nog meer geld, ruim 4.000 euro, en een grote hoeveelheid ponypacks gevonden en in beslag genomen.

De man uit Leerdam werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar blies hij 675 UG/L, op een slok na drie keer meer dan de 220 UG/L voor een ervaren bestuurder is toegestaan. Hij zit nog vast.