Kleine hoeveelheid cocaïne © crime nieuws

Grote partij cocaïne in auto in Rotterdam

Zondagavond hebben agenten in Rotterdam een grote hoeveelheid cocaïne in een auto aangetroffen. In totaal gaat het om een partij van 70 kilo. Vijf verdachten zijn aangehouden.

Agenten controleerden een auto in Rotterdam West met daarin drie mannen toen de bestuurder plotseling gas gaf en wegreed. De politie zette de achtervolging in en konden na korte tijd de auto laten stoppen. Twee van de drie mannen konden worden aangehouden.

Direct na de aanhouding gingen agenten terug naar de plek waar de auto voor het gezien was, op de Kratonkade. Eenmaal aangekomen zagen zij drie andere mannen die zich verdacht gedroegen.

Het drietal stapte in verschillende auto’s en gingen er vandoor. Meerdere agenten reden achter de auto’s aan en wisten de drie bestuurders aan te houden. In één van de auto’s bleken tienduizenden euro’s aan contanten en zo’n 70 kilo cocaïne te liggen.

De vijf aangehouden Rotterdammers van 21, 25, 26, 27 en 32 jaar oud zitten allen vast. De politie onderzoekt de zaak en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Een beetje cocaïne © crime nieuws
Een beetje cocaïne © crime nieuws