Amnesia haze wiettopjes © crime-nieuws.nl

Grote partij hasj, wiet en joints gepakt in woning Den Haag na anonieme tip

De politie in Den Haag heeft na een anonieme tip een grote partij joints, hasj en wiet aangetroffen en in beslag genomen. Het gaat hoogstwaarschijnlijk om de voorraad van een coffeeshop.

Naar aanleiding van een anonieme melder die vertelde over een mogelijke opslagplaats in een woning boven een coffeeshop aan de Trompstraat, werd er een onderzoek ingesteld. Bij doorzoeking donderdagochtend troffen agenten inderdaad een voorraad hasj, wiet en joints aan.

Tijdens het onderzoek troffen agenten in een hermetisch afgesloten ruimte 19 kilo wiet en hasj en 12.000 joints aan. De drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Rechercheurs doen onderzoek naar de verdachten.

Dit slaat natuurlijk helemaal nergens op want een coffeeshop zal toch bevoorraad moeten worden op de een of andere manier. Dus als eigenaar mag je geen voorraad hebben of inkopen maar je mag het wel verkopen. Het komt toch niet uit de lucht vallen. Naar alle waarschijnlijkheid zal de rechter hier ook rekening mee houden en geen straf opleggen zoals in andere vergelijkbare zaken. Eén en al tijdverspilling van de politie, recherche en het Openbaar Ministerie (OM).