Handelshoeveelheid cocaïne en cash geld gepakt bij inval na anonieme tips over drugshandel

De politie heeft na meerdere anonieme meldingen een onderzoek ingesteld en een handelshoeveelheid cocaïne en een aanzienlijk geldbedrag aangetroffen en in beslag genomen bij een actie in Oosterhout.

Naar aanleiding van de meldingen stelden agenten vrijdagavond een onderzoek in bij een woning aan de Musschenbroekstraat. De meldingen gingen voornamelijk over mogelijke drugshandel vanuit het pand. De bewoner werd geobserveerd en op heterdaad betrapt toen hij volgens de politie een drugsdeal deed in de nabije omgeving.

Nadat hij werd aangehouden, doorzocht de politie de woning aan de Musschenbroekstraat. Twee kopers werden eveneens aangehouden. Bij de doorzoeking werd een handelshoeveelheid aan cocaïne aangetroffen. Naast de harddrugs werd ook een aanzienlijk geldbedrag en meerdere dure sierraden gevonden.

De drugs, geld en sieraden zijn in beslag genomen. De aanwezige bewoonster is aangehouden door de politie. Beide verdachten zitten vast. De burgemeester heeft het pand per direct voor een periode van drie maanden gesloten. Het onderzoek wordt voortgezet.