Grote partij harddrugs, wiet en veel gestolen goederen in loodsen in Tholen

De politie heeft afgelopen nacht in twee loodsen aan de Slabbecoornweg in Tholen een grote drugsvangst gedaan en een hoeveelheid gestolen goederen aangetroffen en in beslag genomen. Vijf mannen zijn aangehouden.

Agenten ontdekten afgelopen nacht dat in de loodsen licht brandde en dat er binnen mensen aanwezig waren, waarop besloten werd om binnen te treden. Nadat de omgeving is afgezet kloppen de agenten netjes aan en wordt de deur geopend.

De politie doorzocht de loodsen en troffen een hoeveelheid gestolen goederen, waaronder een aantal Monstrans, aan. Omdat er vermoedt werd dat er ook drugs lag werd een drugshond ingezet. Dit bleek niet voor niets want de hond sloeg aan en er werden tientallen kilo’s harddrugs en ruim 75 kilogram wiet gevonden en in beslag genomen.

Vijf mannen die aanwezig waren zijn aangehouden. Het gaat om een 50-jarige Rotterdammer, een 46-jarige man uit Vlaardingen en nog drie mannen uit Oud-Beijerland van 51, 41 en 19 jaar. Het onderzoek naar de drugsvangst en gestolen goederen loopt nog en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.