Heel veel cash geld, dure horloges en een AMG bij geliquideerde Amsterdamse crimineel

De begin juli geliquideerde Amsterdamse crimineel Jaïr Wessels alias ‘Jay’ of ‘Djaga’ bleek over grote sommen cash geld, dure horloges en auto’s te beschikken. In verschillende panden troffen agenten 285.000 euro cash aan.

Dat meldt Het Parool. Het Openbaar Ministerie is op zoek naar het vermogen van Jaïr Wessels (foto), die vrijdag 7 juli jl werd neergeschoten op een parkeerplaats bij station Breukelen. Hij overleed later die dag in het ziekenhuis. Wessels (30) liet het de maanden voor zijn dood breed hangen. De politie vond bij zijn nabestaanden onder andere 285.000 euro cash.

Volgens Het Parool zou Wessels met andere criminelen een grote partij cocaïne hebben geript. Het zou gaan om 400 kilogram. Midden in een onderzoek van justitie naar zijn luxe levensstijl werd Wessels geliquideerd door onbekenden.

De 30-jarige Jaïr Wessels werd op vrijdag 7 juli doodgeschoten bij een station in Breukelen. Onbekenden namen hem onder het vuur terwijl hij in een auto zat. Hij stierf ter plekke. In 2011 werd hij verdacht van een poging tot liquidatie op een kopstuk van motorclub Satudarah.