Hanengevechten, hennepteelt en link met drugskartels bij achtvoudige familiemoord in Ohio

Na de schokkende achtvoudige familiemoord op het platteland van de Amerikaanse staat Ohio heeft de politie aanwijzingen dat een Mexicaanse drugskartel mogelijk verantwoordelijk is voor de moorden. Daarnaast is op het terrein een grote wiethok en zijn kooien voor hanengevechten aangetroffen.

Verschillende Amerikaanse media melden dat rechercheurs er ernstig rekening mee houden dat een drugskartel uit Mexico opdracht heeft gegeven voor de achtvoudige familiemoord.

Ongeveer een week geleden werden acht familieleden koelbloedig geliquideerd op hun landgoed in Peebles. De slachtoffers werden in hun slaap overvallen en doodgeschoten.

Na de moorden ontdekten rechercheurs een hennepkwekerij met zo’n 200 wietplanten op het landgoed. De straatwaarde van de aangetroffen wiet zou rond de half miljoen dollar liggen. Ook zijn er kooien en sporen aangetroffen die erop wijzen dat er hanengevechten op het terrein werden gehouden.

Volgens de vader van één van de slachtoffers moeten de moordenaar of moordenaars de familie hebben gekend aangezien er twee honden op het erf lopen die je opvreten als je geen bekende bent. Het onderzoeksteam gaat ervan uit dat meer dan één schutter betrokken is geweest bij de moorden.