De politie heeft bij invallen in tien panden in Limburg en Rotterdam zeven verdachten aangehouden, circa 150.000 euro aan contanten en veel cocaïne en heroïne in beslag genomen.

Uit onderzoek van de politie bleek dat de ‘hoofddealer’ in Rotterdam drie dealers in Parkstad voorzag van drugs. Het drietal verkocht de drugs weer op hun beurt aan gebruikers. De drugs werden op vaste plekke afgeleverd, soms ook aan huis en voornamelijk per auto.

De politie heeft invallen en doorzoekingen gedaan in panden in Kerkrade, Heerlen, Landgraaf, Amstenrade en in Rotterdam. Daarbij is ongeveer acht kilogram heroïne en cocaïne aangetroffen en zijn zes auto’s en 150.000 euro aan contanten in beslag genomen.

Bij de politieactie zijn in totaal zeven personen aangehouden op verdenking van handel in drugs en witwassen van crimineel verkregen vermogen. De verdachten zitten vast en zullen worden voorgeleid bij de rechter-commissaris. Het onderzoek naar de drugshandel loopt nog en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.