© crime-nieuws.nl

Honderden kilo’s hasj, wiet en veel geld gepakt bij invallen in opslaglocaties en coffeeshop

De politie heeft bij invallen en doorzoekingen honderden kilo’s hasj en wiet aangetroffen. Het gaat vermoedelijk om de handelsvoorraad van een coffeeshop.

Het onderzoek van de politie was gericht op een 41-jarige man uit Best die grote hoeveelheden softdrugs zou vervoeren. De verdachte reed met zijn auto langs diverse opslaglocaties waar hij de drugs ophaalde en wegbracht naar onder andere een coffeeshop in Eindhoven. Hij werd aangehouden en bleek een grote partij bij zich te hebben. Verder heeft de politie doorzoekingen gedaan vijf locaties in Eindhoven en één locatie in Nuenen. Hierbij werden honderden kilo’s drugs en veel contant geld aangetroffen en in beslag genomen.

Bij een inval in een woning in Eindhoven werd de eigenaar van de coffeeshop in Eindhoven aangetroffen met een groot geldbedrag. Ook in zijn zaak is een doorzoeking gedaan. Hier lag volgens de politie een te grote hoeveelheid softdrugs. Bij de actie is in totaal meer dan 300 kilogram hasj en wiet aangetroffen op verschillende locaties en in beslag genomen. De recherche doet verder onderzoek in deze zaak.