Willem Holleeder bij College Tour © NTR

‘Identiteit ‘De Allesweter’ rechtszaak Willem Holleeder is bekend’

De Allesweter waar Willem Holleeder het telkens over had tijdens de rechtszaak zou een bekende uit het criminele milieu zijn. Na vele speculaties zou zijn identiteit nu bekend zijn.

In de rechtszaak tegen Willem ‘De Neus’ Holleeder werd er regelmatig gesproken over iemand die ‘De Allesweter’ wordt genoemd. Veel mensen die een beetje ingevoerd waren in het criminele milieu dachten aan Mink K. of een andere bekende naam, die niet genoemd hoeft te worden.

Weekblad Elsevier komt nu met de onthulling dat ‘De Allesweter’ volgens hun Maruf ‘Paja’ M. is. Toen ‘Paja’ en Holleeder elkaar per toeval tegen waren gekomen in een cellencomplex zou ‘Paja’ volgens Elsevier in het gezicht van Holleeder hebben gespuugd en hem een laffe hond hebben genoemd. Klik hier om te lezen hoe ze bij Elsevier tot deze conclusie zijn gekomen. Holleeder zelf weigerde in ieder geval de naam te noemen van ‘De Allesweter’. Of hij ook M. bedoelde zoals Elsevier aangeeft weet alleen Holleeder.

Willem Holleeder alias ‘De Neus’ zit sinds december 2014 in voorarrest op verdenking van het medeplegen van moord/liquidaties en deelname aan een criminele organisatie. Het Openbaar Ministerie (OM) vervolgt Holleeder voor zijn vermeende betrokkenheid bij een reeks liquidaties, waaronder de liquidaties van mede-Heineken-ontvoerder Cor van Hout, vastgoedmagnaat Willem Endstra, vastgoedhandelaar Kees Houtman en crimineel John Mieremet.