Identiteit slachtoffer liquidatie vrijgegeven

De politie heeft in het lopend onderzoek naar de liquidatie van een 26-jarige man, zaterdag jongstleden in Amsterdam-West, zijn identiteit vrijgegeven. Zodoende hoopt de politie meer tips te krijgen.

Zaterdag 29 juni werd rond 14.30 uur een man op de Willem Schermerhornstraat in Amsterdam-West geliquideerd. Het gaat om een 26-jarige man genaamd Ali Gezer. Hij zat in zijn auto toen hij klem werd gereden door een witte Volkswagen Caddy. Daarop stapte een onbekende blanke man uit en liep naar het slachtoffer toe en schoot hem door zijn hoofd. In de auto zat op dat moment ook het 11-jarige neefje van Ali. Hij raakte slechts lichtgewond.

Na de liquidatie liep de blanke man terug naar de Vokswagen Caddy en reed weg. De Caddy werd even later niet ver van het plaats delict teruggevonden. Uit onderzoek is gebleken dat de Caddy eind mei gestolen zou zijn in Beverwijk.

De politie heeft nog vele vragen inzake de liquidatie van Ali Gezer. Zo wil de politie graag in contact komen met een persoon die op het moment van de liquidatie in de buurt stond te filmen. Tevens wil de politie in contact komen met mensen die de witte Volkswagen Caddy met kenteken 8-VBR-52 in de periode tussen 25 mei en 29 juni hebben zien rijden of weten waar het voertuig al die tijd is geweest. Verder is de politie zéér geïnteresseerd in alle informatie over het slachtoffer, Ali Gezer. Zoals met wie hij omging en waar hij zich in het dagelijks leven mee bezighield.

Bron: Politie