In Costa Rica blijkt na de roofmoord op het echtpaar Hans en Sita Snelders dat nog een ander Nederlands stel met geluk aan de dood ontsnapt is bij een roofoverval. Het gaat om Henk en Carolien Peters-van Duijnhoven die onlangs nog in een aflevering van ‘Ik vertrek’ zaten.

Henk Peters laat op zijn FB weten dat ze dinsdagavond het slachtoffer zijn geworden van een brute overval. Drie mannen stormden Henk en Carolien’s woning binnen en probeerden de vrouw te vermoorden. Dit mislukte doordat ze schreeuwde en zich hevig verzette. Ze raakte wel gewond.

Toen Henk zijn vrouw hoorde schreeuwen rende hij naar beneden met een geweer in zijn hand. Hij rende de daders nog achterna en schoot op hun voertuig. Bekijk hieronder de berichten op FB en schokkende beelden van de brute roofoverval op Henk en Carolien.

Heel slecht nieuws uit CR. Gisteren zijn we overvallen door 3 pers, ZE wilden Carolien vermoorden en hebben haar met…

Geplaatst door Henk Peters op woensdag 6 januari 2016

Een van de overvallers. Uno de ladrones. Heliconia Island.Ze rijden in een blauw / groene Toyota tersel. Que montan en un azul/ Verde Toyota tersel.

Geplaatst door Henk Peters op woensdag 6 januari 2016

Schokkende beelden voor ons. 3 personen die mijn vrouw probeerde te vermoorden. Wie kent deze personen. Ze rijden in een groene Toyota tersel. Neemt u contact op met de politie of met de OIJ. Imagenes inpactentes para nosotros. Tres personas que trataron de asesinar a mi esposa. Quien sabe esta gente conducen en un Toyota tersel verde. Por favor pongase en contacto con la policia y OIJ .Heliconia Island Sarapiquí.

Geplaatst door Henk Peters op woensdag 6 januari 2016

Het is de tweede keer in korte tijd dat Nederlanders het slachtoffer zijn geworden van een brute roofoverval in Costa Rica. Hans Snelders en zijn vrouw Sita werden onlangs in verre staat van ontbinding gevonden in hun woning.