Foto links doet ze nog stoer met haarAK-47 en op de foto rechts zegt ze sorry Snoop.

Instagram sterretje Woah Vicky gezocht door politie na bedreiging Snoop Dogg met AK-47

Instagram ‘beroemdheid’ die bekendstaat als Woah Vicky of Icky Vicky heeft rapper Snoop Dogg bedreigd met een vuurwapen in een online verschenen video. De politie heeft de zaak nu in onderzoek.

@Iamwoahvicky zoals de tiener heet op Instagram is nogal een beroemdheid op het wereldwijde web. Eigenlijk kan en doet ze niks behalve belachelijke video’s posten en ruzie maken met verschillende mensen. Vicky probeert ook een soort van rapcarrière op te bouwen en maakt ook wat liedjes.

Snoop Dogg zag een video voorbijkomen en reageerde daarop. Dat viel niet in goede aarde bij Woah Vicky en ze besloot in een opwelling de rapper te bedreigen met een vuurwapen. De politie heeft de beelden ook gezien en een onderzoek ingesteld. Het Instagram sterretje heeft haar account gelijk op privé gegooid en heeft inmiddels ook sorry gezegd. Hieronder video’s van de bedreiging en welgemeende excuses aan rapper Snoop Dogg.

https://www.youtube.com/watch?v=VDNXH2Gn2RQ

Woah Vicky heeft volop spijt nu ze weet dat er consequenties zijn verbonden aan haar gedrag en zegt sorry tegen Snoop (zie video hieronder). De politie maakt dat allemaal niet uit ze willen nog steeds praten met de Instagram sterretje die het te hoog in haar bol heeft gekregen.

https://www.youtube.com/watch?v=hG6mNEK9QNs