Maccie en FB pillen © crime-nieuws.nl (Crime Nieuws)

Inval en doorzoeking in woning na meerdere meldingen over drugshandel in Raamsdonksveer

De politie heeft na meerdere meldingen over mogelijke drugshandel een pand in Raamsdonksveer doorzocht. Bij de actie werden verschillende soorten drugs aangetroffen en in beslag genomen.

Naar aanleiding van de binnengekomen meldingen stelde de politie een onderzoek in naar een woning aan de Beatrixlaan waar volgens de melders drugs werden verkocht. Meerdere agenten controleerden daarop dinsdagavond de desbetreffende woning. Zij zagen hierbij dat een man een kort bezoek aan de bewoner bracht. Hij werd na vertrek door de politie gecontroleerd en bleek drugs te hebben gekocht. Hierna werd besloten om de woning te controleren en te doorzoeken.

Nadat de bewoner de deur opende, troffen de agenten tientallen grammen gedroogde wiet, een aantal gram MDMA, een handelshoeveelheid aan medicatie en verschillende druggerelateerde attributen, waaronder een weegschaal en gripzakjes, aan. De bewoner is hierop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De verdovende middelen zijn in beslag genomen. De gemeente gaat de woning in verband met de vondst mogelijk sluiten.