O.G. Kush & lucht © crime-nieuws.nl

Inval in woonwagenkamp Den Haag om wiethandel

De Haagse recherche heeft vrijdag en zaterdag elf aanhoudingen in verband met handel in wiet. Drie verdachten zijn aangehouden op een woonwagenkamp aan de Jan Hanlostraat in Den Haag en zeven anderen op verschillende locaties in de stad.

De recherche startte een aantal maanden geleden een onderzoek naar de handel in wiet. Afgelopen vrijdag kwam het onderzoek in een stroomversnelling omdat er een levering van wiet gepland stond. Daarop werd besloten om direct in te grijpen en een inval te doen op het woonwagenkamp. Drie Hagenaars van 23, 44 en 51 jaar oud werden aangehouden door een arrestatieteam. Ter plekke werd 15 kilo wiet aangetroffen en in beslag genomen.

Een pand aan de Pisuissestraat werd ook doorzocht en daar bleek een wietknipperij aanwezig te zijn. Zes aanwezigen werden aangehouden en twee kilogram aan toppen werd in beslag genomen. Op de A4 werd een tiende verdachte aangehouden, een 46-jarige Hagenaar. Zaterdag meldde zich een man, een 51-jarige Hagenaar, op het politiebureau en werd aangehouden. De verdachten zijn alle elf ingesloten voor nader onderzoek. Het onderzoek naar de handel in wiet loopt nog en de recherche sluit meer aanhoudingen niet uit.

O.G. Kush & lucht © crime-nieuws.nl
O.G. Kush & lucht © crime-nieuws.nl