© Politie

Inval politie in café in Vlissingen in onderzoek naar drugs

Agenten hebben zaterdagavond een inval gedaan in een café aan de Walstraat in Vlissingen in verband met een onderzoek naar drugs.

De politie viel rond 22.40 uur met meer dan tien agenten het café binnen en fouilleerden alle aanwezigen. De ongeveer dertig bezoekers werden direct geboeid om te voorkomen dat er bewijs vernietigd zou worden.

Er werden enkele tenten geplaatst voor het onderzoek naar de bezoekers. Ze werden hierna één voor één naar buiten gebracht. Op straat werden de klanten gefouilleerd en moesten ze zich legitimeren. Na het onderzoek mochten ze de plaats van het onderzoek verlaten.

Nadat het café leeg was, werd in aanwezigheid van de officier van justitie onderzoek in het pand gedaan. Hierbij werd ook een speurhond van de politie ingezet. De politie heeft diverse spullen, zoals wat hard- en softdrugs en een busje pepperspray voor verder onderzoek meegenomen.

De eigenaresse van het café is aangehouden. Ze is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten.