Invallen bij leden No Surrender inzake zware mishandeling clublid

De politie heeft vanochtend drie leden van motorclub No Surrender aangehouden op verdenking van zware mishandeling van een clublid uit Schiedam.

Op dinsdag 10 mei 2016 deed een 41-jarige man uit Schiedam aangifte bij de politie vanuit het ziekenhuis inzake zware mishandeling. Hij verklaarde lid te zijn van motorclub No Surrender en op 6 mei na de begrafenis van de vader van een clublid in Bergen op Zoom ernstig te zijn mishandeld. Hij werd door andere leden van No Surrender meegenomen in een auto naar een bosgebied en zwaar toegetakeld.

Na de mishandeling werd hij thuis afgezet waar zijn vriendin hem naar het ziekenhuis heeft gebracht. Daar bleek dat hij verschillende ernstige verwondingen had, namelijk botbreuken in gezicht, bovenlichaam en ledematen. Het verhaal was nog niet klaar want naar eigen zeggen kreeg hij in het ziekenhuis bezoek van clubleden die hem dwongen op social media te melden dat hij een motorongeluk had gehad.

De opgepakte mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de zware mishandeling in het bos. Het gaat om een 34-jarige Amsterdammer, een 26-jarige man uit Den Haag en een 46-jarige man uit Oss. De Ossenaar wordt naast zware mishandeling ook verdacht van handel in harddrugs.