Donderdag 3 oktober is in Roermond een jong meisje ernstig toegetakeld door een groep jongens. Het slachtoffer is in het ziekenhuis opgenomen voor behandeling. De politie onderzoekt de zaak.

Rond 20.30 uur fietste een 13-jarig meisje vanuit de Gebroeklaan naar de Bredeweg. Terwijl zij over de Bredeweg fietst komen op de kruising met de Nassaustraat opeens twee jongens van links en twee jongens van rechts aanfietsen. Eén van de jongens rijdt opzettelijk tegen haar fiets terwijl ze tegelijkertijd door een andere jongen van haar fiets wordt geduwd. Daardoor valt ze op de grond en komt met haar nek op de rand van het trottoir terecht. Alsof dat niet genoeg is wordt ze ook nog enkele keren hard in haar buik geschopt.

Na deze zinloze en laffie actie fietsten de vier jongens weg in de richting van de rotonde Bredeweg met de Oranjelaan. Het toegetakelde meisje is nog zelf naar huis gefietst waarna ze overgebracht is naar een ziekenhuis. Daar is ze met nog onbekend letsel opgenomen. De politie is nu naarstig op zoek naar deze laffe daders.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl