Justin Bieber bijna gecastreerd en vermoord

In de Verenigde Staten zijn drie volwassen mannen aangehouden die een bizarre plan hadden om Justin Bieber te vermoorden en te castreren tijdens één van zijn optredens.

Het begon allemaal toen veroordeelde moordenaar en verkrachter Dana Martin aan zijn celmaat Mark Staake vroeg of hij na zijn vrijlating Justin Bieber voor hem wilde vermoorden. Staake vond het blijkbaar een goed plan en schakelde zijn neef, Tanner Ruane, in om ‘Bieber’ te vermoorden.

Het plan was om Justin vorige maand bij één van zijn optredens in New York te vermoorden en te castreren. Alles verliep volgens plan totdat het ‘meesterbrein’ Dana Martin besloot om zijn ‘partners in crime’ erbij te lappen.

Staake werd gearresteerd in de staat Vermont, en zijn neefje Ruane in New York. Daar werd hij aangehouden met een heggenschaar en een kofferbak vol gereedschap.

Waarom Martin zijn plan niet heeft doorgezet en zijn ‘maatjes’ heeft verraden is niet bekend. Wat we wel weten is dat Martin enorm geobsedeerd is door ‘de Bieber’. Hij heeft zelfs een tatoeage van hem.

Een volwassen veroordeelde moordenaar en verkrachter met een Justin Bieber tattoo. Gevalletje TBS!

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl