© Clark County Sheriff's Office

Kannibaal die hart ex-vriendin heeft opgegeten claimt nu onschuldig te zijn

In de Verenigde Staten wordt een man verdacht van het doden van zijn vriendin en het opeten van haar hart.

De 38-jarige Joseph Oberhansley wordt verdacht van het verkrachten en vermoorden van zijn ex-vriendin Tammy Jo Blanton, die op 11 september 2014 dood werd aangetroffen in de badkuip van haar huis in Jeffersonville. Toen ze werd gevonden, ontbrak een deel van haar schedel en bleken sommige van haar vitale organen te zijn verwijderd. Het slachtoffer was 25 keer gestoken en stierf aan zware verwondingen aan het gezicht en lichaam.

De verdachte heeft altijd ontkend schuldig te zijn en claimt dat twee mannen zijn ex zouden hebben vermoord. Eerder gaf hij tijdens een verhoord bij de politie toe zijn vriendin om het leven te hebben gebracht en haar hart te hebben opgegeten. Oberhansley maakte de opmerking dat zijn ex nu voor altijd in hem zou zitten.

Nu claimt de verdachte dat andere personen verantwoordelijk zijn voor de gruwelijke moord. De officier van justitie gelooft hem niet en gaat de maximale straf van levenslang zonder vervroegde vrijlating eisen. De rechtbank doet binnenkort uitspraak tegen de moordende kannibaal.