Marokkaanse hasj en een joint met hasj erin! © crime nieuws

Kilo’s drugs en cash gepakt bij invallen en doorzoekingen drugsbende Roosendaal

De politie heeft in een groot onderzoek naar een drugsbende invallen gedaan en doorzoekingen verricht in Roosendaal. Bij de actie zijn onder meer kilo’s drugs en cash geld in beslag genomen.

De acties vonden op donderdag plaats bij verschillende panden in Roosendaal. Agenten vielen een woning binnen aan de Boulevard en hielden een 25-jarige man aan. In het pand werd een kilo hasj, een stroomstootwapen, pepperspray en ruim 13.000 euro aan contanten in beslag genomen. Ook werd er een auto weggesleept. In woning aan de Bredaseweg deed de politie ook een inval. Daar werden allerlei druggerelateerde goederen gevonden zoals grote gripzakken, strijkzakken en weegschalen.

Er werden ook nog invallen gedaan in een ander pand aan de Boulevard en een woning aan de Philipslaan. Aan de Philipslaan zag de politie dat er hennepresten in het pand aanwezig waren. Een 23-jarige verdachte werd op de Van Beethovenlaan klemgereden en aangehouden. In de wagen werd bij 1,5 kilo wiet gevonden.

De twee verdachten van 23 en 25 jaar worden verdacht van grootschalige handel in verdovende middelen. De politie vermoedt dat ze deel uitmaken van een drugsbende. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek en verhoor.