Kim Kardashian zeker 10 uur lang ondervraagd inzake miljoenenroof Parijs

Reality-ster Kim Kardashian is voor de tweede dag op rij gehoord door de Franse onderzoeksrechter inzake de gewelddadige miljoenenroof begin oktober 2016. In totaal zou mevrouw Kardashian zeker tien uur lang zijn ondervraagd. Dat meldt E! News.

Kardashian werd begin oktober vorig jaar beroofd in een appartement in Parijs. Vijf mannen gekleed in politie-uniformen overvielen de wereldster, bonden haar vast en maakten voor miljoenen euro’s aan juwelen buit.

Na maandenlang onderzoek werden in januari 17 verdachten gearresteerd, van wie er inmiddels zes in januari zijn voorgeleid. Er zijn nog vier andere verdachten. De rechter vloog speciaal naar New York voor de wereldster om haar te horen in deze zaak. In totaal duurde het gesprek bijna de hele dag.

Van de buit is nog niets teruggevonden. Een groot deel zou zijn omgesmolten in Antwerpen voor goudstaven. De beroemde 4 miljoen euro kostende verlovingsring van Kim K. is volgens één van de verdachten nog in bezit van de bende omdat niemand die durft te verkopen.