Klanten van een Albert Heijn supermarkt in Den Haag waren totaal niet onder de indruk van een ‘gewapende’ overvaller. Een vrouw riep zelfs: ‘Niet voor jou, met je neppistool!’

De overvaller kwam de zaak binnen en riep tegen de klanten en het personeel dat iedereen moest gaan liggen. Een 38-jarige vrouw was dat duidelijk niet van plan en riep: ‘Niet voor jou, met je neppistool!’ Alsof dat niet genoeg was gaf ze man ook nog een trap tegen zijn knieschijf. Door het moedige optreden van de vrouw kwam een man ook in actie en gooide snoep naar de overvaller.

Na alle verzet koos de man eieren voor zijn geld en sloeg op de vlucht. De man en vrouw waren nog niet klaar met hem en zetten daarop de achtervolging in. Op gepaste afstand werd de overvaller gevolgd tot de politie ter plaatse kwam en de man uit de bosjes plukte waar hij zich probeerde te verstoppen.

Met getrokken pistolen hielden agenten de 47-jarige verdachte aan. Het wapen dat hij had gebruikt bij de overval bleek inderdaad een nepwapen te zijn. De man zit vast en de politie onderzoekt de zaak.