De kleinzoon van beruchte maffiabaas John ‘The Teflon Don’ Gotti van de Gambino’s in New York blijkt een MMA vechter te zijn. De 24-jarige traint keihard en maakt binnenkort zijn debuut als professioneel vechter.

John Gotti alias ‘The Teflon Don’ is een bekende maffioso uit New York. De Teflon Don was een lid van de Gambino’s en heeft de top gehaald. Dit gebeurde nadat hij zijn eigen baas liet liquideren. Tijdens de liquidatie zat hij samen met zijn latere onderbaas, Sammie the Bull Gravano, van een afstand te kijken hoe de schutters zijn baas en zijn chauffeur doorzeefden met kogels.

Sindsdien is er veel veranderd voor de Gotti familie. John Gotti jr., de zoon van John Gotti de maffiabaas, heeft nog een tijdje gezeten in verband met afpersing en andere maffia gerelateerde zaken. Naar eigen zeggen heeft hij dat leventje inmiddels vaarwel gezegd.

De zoon van Gotti Junior is een hele andere pad ingeslagen dan zijn opa en vader. Hij is namelijk hard bezig om een professionele MMA vechter te worden. De 24-jarige John Gotti III (3de) traint hiervoor drie keer per dag en dat vijf dagen in de week. Binnenkort staat hij voor het eerst in de ring tijdens een echte officiële wedstrijd. Dat wordt zijn debuut als professionele MMA vechter.