Koelbloedige zakenpartner bracht moeder om het leven en maakte geld over uren na vermissing

De Amerikaanse politie heeft een man aangehouden die zijn zakenpartner om het leven bracht en geld overmaakte van haar rekening.

De vermoorde moeder, Jennifer Brown, was al enige tijd vermist. De politie van de Montgomery County District stelde een onderzoek in. Hierbij kwam de 33-jarige Blair Watts in beeld als mogelijke verdachte. Watts is de zakenpartner van de vermiste vrouw. De twee hadden plannen om een restaurant samen te openen. Nu zit hij vast op verdenking van onder meer moord.

De vrouw werd op 4 januari als vermist opgegeven toen ze die middag haar zoontje (8) niet had opgehaald van de schoolbus. De jongen bleek de nacht ervoor te hebben doorgebracht bij zakenpartner Brown omdat de moeder volgens de verdachte even wat tijd voor zichzelf nodig had.

Na een zoekactie van twee weken werd het lichaam van de vermiste moeder op 18 januari gevonden in een ondiep graf achter een loods in Royersford. Voor haar dood waren Brown en Watts van plan om eind januari samen een restaurant te openen genaamd ‘Birdies Kitchen’ in Phoenixville.

Uit verder onderzoek kwamen een aantal verdachte zaken naar voren. Zo werd op 3 januari een bedrag van 17.000 dollar overgemaakt van de rekening van de vrouw naar Watts. Eigenaren van een pand die de twee wilden huren vertelden de politie dat er eerst discussie was over het betalen van de huur, maar dat op 4 januari Brown plotseling belde en vertelde het geld voor de aanbetaling klaar te hebben liggen.