Kogelwerend vest, drugs, geldtelmachines en huurauto’s met verborgen ruimte gepakt na tips

De politie in Etten-leur heeft na tips over huurauto’s die mogelijk voor dubieuze doeleinden gebruikt zouden worden, een inval gedaan in twee loodsen. Hierbij zijn onder andere een aantal huurauto’s met verborgen ruimte, kogelwerend vest en drugs aangetroffen en in beslag genomen.

Agenten gingen ter plaatse na tips en doorzochten het pand aan de Guldenweg. Tijdens de doorzoeking werd een verborgen doorgang ontdekt om van de ene loods in de aangrenzende loods te komen. In die ruimte daartussen werd een zak met wiet aangetroffen. Verder werden in de loodsen nog twee blokken hasj, kweekmaterialen zoals koolstoffilters, strijkzakken en geldtelmachines en een kogelwerend vest aangetroffen.

Er werden in en nabij de loodsen drie auto’s van een verhuurbedrijf in beslag genomen. In een van die voertuigen die ter plaatse werd onderzocht, was een verborgen ruimte was aangebracht die mogelijk gebruikt wordt voor het vervoer van drugs en/of andere zaken. De politie heeft bij de actie een 54-jarige man uit Etten-Leur aangehouden. Het onderzoek wordt voortgezet.