Lafaard beroofd bejaarde man (101) van € 20

In Rotterdam is woensdagmiddag rond kwart voor 5 een bejaarde 101-jarige man beroofd van maar liefst € 20. Dat geld had de goede man ingezameld voor de Alzheimer stichting.

De oudere man is nogal bekend in Rotterdam omdat hij vaak geld inzamelt in de binnenstad. Gistermiddag bevond hij zich bij de ingang van een dames kledingwinkel aan de Lijnbaan.

Hij zat daar op een stoeltje en had voor zich een schaal met geld staan. Daarop kwam een lafaard aanlopen die eerst deed alsof hij de winkel binnen zou gaan, maar dat deed hij niet. De grootste lafaard van Rotterdam pakte toen het schaaltje en ging er als een speer vandoor richting de Van Oldenbarneveltplaats.

De oude man bleef onthutst achter zonder geld.

De politie is nu op zoek naar deze lafaard. Het gaat om een man (iemand die een 101-jarige beroofd kan je niet echt een man noemen maar bij gebrek aan beter alla) met een donkere huidskleur, gekleed in een zwarte jas met bontkraag met daarboven een rode capuchon.

Dus ken jij de grootste lafaard van Rotterdam? Ken jij iemand in je omgeving met opeens € 20 extra geld op zak? Wellicht heeft diegene een nieuwe kaartje voor de tram aan kunnen schaffen met zijn mega buit. Dat valt op!

Heb jij informatie over deze laffe beroving neem contact met de politie. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Bron: Politie